Behandeling

Het programma bestaat uit 2 delen: 
1)    Voedingsvoorlichting en dieetadvies: u heeft 4 individuele gesprekken met een diëtiste voor een persoonlijk dieetadvies en daarnaast neemt u deel aan 5 groepsbijeenkomsten van 1½ uur aansluitend aan een training van het beweegprogramma.

 

2)    Beweegadvies en training: Vooraf aan het beweegprogramma krijgt u een uitgebreide intake van 1 uur waarbij uw klachten en uw inspanningsmogelijkheden in kaart worden gebracht. Samen met u stellen wij doelen waaraan u wilt gaan werken. Er wordt een trainingsprogramma op maat voor u gemaakt, nauwkeurig afgestemd op uw conditie.
 

Tijdens het beweegprogramma traint u 7 weken 2x per week (1 uur per keer in een groep van 8 – 10 personen) en 7 weken 1x per week.  U krijgt veel begeleiding en uw trainingsprogramma wordt steeds bijgesteld.

Door ruim 3 maanden onder begeleiding sportief te bewegen, zal gezond bewegen een vast onderdeel van uw leven worden. Wij overleggen regelmatig met u hoe u er zelf voor kunt zorgen dat u ook in beweging blijft na het beëindigen van het programma bij ons.